October 24, 2019

CARA MEMULAKAN PERNIAGAAN TOPUP | DAFTAR AGEN TOPUP

PENGENALAN

Bisnes Topup kini menjadi satu trend perniagaan yang cukup hebat dan semakin mendapat sambutan memberangsangkan di kalangan rakyat Malaysia khususnya golongan pelajar dan usahawan-usahawan kecil. Secara atas talian, banyak laman web yang menyediakan pendaftaran agen topup kerana profit untuk bisnes ini tidak pernah tepu. Syarikat-syarikat telekomunikasi menjana pendapatan berbilion ringgit setiap tahun kerana rating penggunaan telefon pintar yang tinggi di kalangan rakyat Malaysia.

Penggunaan data yang tinggi menyebabkan topup menjadi satu kepentingan dalam kehidupan rakyat Malaysia dan pengguna-pengguna telefon akan melakukan topup di mana-mana sahaja. Sehubungan dengan itu, jika anda menjadikan bisnes topup ini sebagai perniagaan, sudah pasti ia amat menguntungkan anda. Dengan modal pendaftaran yang serendah RM50, anda mampu menjana pendapatan melebihi RM EMPAT ANGKA sebulan!!

Jika anda berminat menyertai bisnes topup, kami menyediakan PLATFORM TERBAIK kepada anda dalam menjana pendapatan lumayan melalui jualan topup. Kami di AGENTOPUP.COM menawarkan perkhidmatan jualan topup secara easyreload, topup pin, bayaran bil elektrik, bil air, astro dan bil-bil utiliti yang lain dan memberikan anda profit yang tinggi sebagai agen topup. Sistem kami beroperasi 24 jam dan menawarkan semua produk topup termasuklah Celcom, Maxis, Digi, Altel, Umobile, TuneTalk, ONEXOX dan lain-lain lagi. Ramai agen topup kami telah berjaya dalam perniagaan ini.

Prospek pelanggan topup di Malaysia sangat luas. Kajian statistik Suruhanjaya Komunikasi & Multimedia Malaysia (SKMM) telah menunjukkan lebih dari 31,406 juta SMS telah dihantar dalam tempoh suku pertama tahun 2009. Bagaimana dengan tahun 2013?? Bagaimana pula dengan tahun 2019 yang mana ledakan media sosial seperti whats app, wechat, facebook, insta dan sebagainya meningkatkan lagi permintaan topup. Dengan pelbagai promosi dari syarikat telekomunikasi seperti Celcom, Maxis, Digi, Onexox, Umobile dan sebagainya, sudah tentu kadar penggunaan topup prepaid semakin bertambah. Anda sebagai pengguna prepaid, tidakkah anda terfikir untuk menjadi agen topup?

Keratan akhbar di atas menunjukkan kajian Suruhanjaya Komunikasi Multimedia Malaysia(SKMM) yang membabitkan 21.5 juta pengguna prabayar dan pasca bayar di Malaysia beberapa tahun lepas. Daripada jumlah tersebut, seramai 17.8 juta rakyat Malaysia telah melanggan pakej prabayar. Dalam kajian ini, SKMM merumuskan bahawa hampir RM 17 juta telah dibelanjakan oleh rakyat Malaysia dalam sehari untuk menghantar SMS. Nilai ini adalah terlalu besar!!

Graf di atas pula menunjukkan perkembangan pasaran dan pertambahan bilangan pengguna prabayar dan pasca bayar di Malaysia dari tahun 2000 sehingga 2004. Soalan kami, berapakah bilangan pengguna prepaid dan postpaid untuk tahun 2012 dan tahun-tahun yang berikutnya? Anda sendiri tahu jawapannya. Nak tahu jawapannya, anda boleh tonton video di bawah mengenai temubual eksklusif stesen TV Al Hijrah dengan CEO ONEXOX.

https://youtu.be/tbgaWG9YL4w

Sebagai rumusan, pasaran untuk perniagaan topup di Malaysia tiada penghujung dan tidak pernah tepu. Cuba anda bayangkan prospek jangkamasa panjang sekiranya anda terlibat secara langsung dengan perniagaan topup. Sudah pasti anda akan menjana pendapatan yang cukup lumayan bahkan mampu mencapai pendapatan ribuan ringgit dalam sebulan. Rebutlah peluang yang sedia ada!!

CUKUP MUDAH!!

Anda hanya perlukan 1 handphone sahaja. Anda tak perlukan kedai atau premis perniagaan. Selepas pendaftaran berjaya, anda hanya perlu muat turun application topup dari pihak kami dan anda boleh terus mulakan bisnes ini. Jangan bimbang, pihak kami akan berikan panduan langkah demi langkah dan membimbing anda sehingga berjaya sebagai agen topup.

  1. Yuran pendaftaran serendah RM50
  2. Pendaftaran hanya sekali seumur hidup
  3. Percuma modal topup RM15
  4. Komisen jualan yang tinggi
  5. Produk topup easyreload yang pelbagai
  6. Kemudahan bayaran bil
  7. Tiada syarat atau prosedur rumit
  8. Server yang pantas, canggih dan beroperasi 24 jam
  9. Semua rakyat malaysia boleh sertai agen topup tanpa had umur

Sila klik link di bawah untuk PENDAFTARAN